CHILI

Chili reizen

Als lange smalle sliert op de Ring van Vuur is Chili een aaneenrijging van onherbergzame wildernissen en stille uithoeken. Het land herbergt zowel de droogste als natste plekken ter wereld met spectaculaire natuurfenomenen tot gevolg.

Reizen door Chili is een kennismaking met een land van uitersten.

Altijd al gedroomd van een adembenemende natuurreis door het diverse Chili? Atacama helpt je graag verder met de uitwerking van een reis die op je lijf geschreven is. Ontdek hieronder ons breed aanbod individuele reisprogramma's.

In het programma Desert Blend bezoek je eerst de Atacamawoestijn d.m.v. aangename wandelingen en jeeptochten met Engelssprekende gidsen en maak je vervolgens een selfdrive naar het iconische Torres del Paine Nationaal Park.

Liever een actieve gezinsvakantie, een pittige wandelreis of ontspannende luxevakantie? Ook deze reizigers stelt Chili niet teleur. Imposante vuurbergen en verbluffend natuurschoon verzekeren je van een onvergetelijke reiservaring.

Autorondreizen door onherbergzaam Chili

Chili is een bestemming die prima per huurwagen te bereizen is. De Atacamawoestijn geniet wereldwijde faam met haar uitzonderlijke natuurelementen. Door de goede infrastructuur kan je de regio vrij goed met een huurwagen verkennen. Borrelende geisers, grillige maanlandschappen en een mozaïek van zoutvlaktes kleuren hier het landschap.

Op zoek naar een combinatie van Noord- en Zuid-Chili per huurwagen? Dan vormt de rondreis Vicuña Roads wellicht een perfecte vertrekbasis.

Daarnaast geldt het programma Patagonia in Slowmotion beslist als één van de meest schilderachtige autorondreizen van het continent. Deze selfdrive voert je langs de befaamde 'Ruta de los Parqués' in Patagonië. Beleef de Carretera Austral, en trek vanuit het Merengebied naar de gletsjers van het Zuid-Patagonische ijsveld.

Chili Versielight

Unieke rondreis door Patagonië

Een rondreis door Patagonië combineert de mooiste bezienswaardigheden van Zuid-Argentinië en Zuid-Chili. In dit uitgestrekte niemandsland lonkt een onmetelijke wildernis met een waaier aan spectaculaire natuurreizen en wandelreizen.

Van de ‘vuurberg’ Villarica over de zuidelijke ijskap tot aan de Straat van Magelaan in Vuurland. Duizenden mistrijke fjorden met woelige baaien, gletsjers en kliffen vol wildlife vormen de barrière én toegangspoort tot een spektakel aan natuurgeweld. Je treedt er in het spoor van pioniers en bannelingen naar een plek waar de aarde ophoudt.

Op zoek naar een Patagonië reis met een WOW-factor in het kwadraat? De Australis cruise door Vuurland is hét basisingrediënt voor de meest spectaculaire natuurreis. Via de navigatie van twee zeestraten: Beagle en Magellaan, rond je in 5 dagen en 4 nachten het ruigste en wildste stuk van Patagonië af. En dat in de meest comfortabele omstandigheden.

Breed aanbod Chili reizen

Op de website reiken we verschillende Chili voorbeeldreizen aan, allen aanpasbaar op maat indien gewenst. Wandel de befaamde W-trekking in Torres del Paine op basis van berghutten of vanuit de luxueuze domes van EcoCamp Patagonia, ontdek de schilderachtige Zevenmerenroute per huurwagen door frisgroene in nevel gehulde Alercebossen in het Chileense en Argentijnse Merengebied of blaas even uit op Paaseiland met zijn mysterieuze moai beelden en uitgedoofde vulkaankraters. Dit mythische eiland is als goed bewaard geheim beslist een paradijs voor fijnproevers.

Meer weten over onze Chili reizen of heb je vragen over een andere vakantie in Zuid-Amerika?
Bel ons op +32 9 398 28 76, stuur een mailtje of schrijf je in voor één van onze infoavonden.

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Chili.

Onze reizen in Chili

FILTER
Reset
Filter

U heeft 0 resultaten

BESTEMMINGEN
Type
DUURTIJD

Contacteer ons

T. +32 9 398 28 76

E.

Klokkenluider policy

Vergund reisbureau

web: matuvu.nu